En forunderlig rejse

En soloperformanceHjem
C.V.
SIRENA Trup den Høje fløjte
Trio 818
Kalender
Galleri


"En Forunderlig rejse" er blevet til som et soloprojekt ud fra arbejdet i Trup den Høje fløjte med "Den forunderlige rejse", som vi havde premiere med i januar 2016.
Jeg elskede den musik, vi brugte i truppen til at beskrive Nils Holgerssons forunderlige rejse, og ville bare bruge det mere. Og gerne mere abstrakt. Desuden havde jeg nogle lidt tungere barok soloting, som jeg gerne ville have med.
Nu i 2017 er: "En forunderlig rejse" så endelig helt klar, og jeg har haft de første par koncerter. Det var en fantastisk oplevelse for mig, og helt sikkert hele rejsen værd.

"En forunderlig rejse" kommer gennem middelalderen, barokken, det galante 1800-tal, vor egen tids musik, og har også et i nuet improviseret intermezzo at byde på. Rejsen går gennem os selv, gennem følelser, tid og sted, og indeholder både det mere intellektuelle moment med dybde og raffinementer, men bevæger sig også helt ind i feltet af ren fornøjelse.
Til koncerten skal jeg bruge nogle roser, et par hvide handsker, et langt reb, og 6-8 tøjklemmer. Samt ca 10 blokfløjter.

Velkommen!

Se billeder og hør lyd fra koncerten:

En præsentation af "En forunderlig rejse"

Uddrag af: Minimal Music, af Markus Zahnhausen

J. H. Roman: Assagio nr. IV

Al musik og billede optaget ved koncert d. 5.3.2017
Fotograf: Carsten Olsen, www.colsenfoto.dk